VÄLKOMNA TILL KRONOBERGS TAXKLUBB

ÅRSMÖTE VILLA GRANSHOLM, GEMLA 2 MARS 2019

Kronobergs Taxklubbs årsmöte hålls den 2 mars , kl 16 (OBSERVERA TIDEN) på Villa Gransholm i Gemla. Sedvanliga årsmötesförhandlingar, utdelning av vandringspriser och föreläsning av vetrinär Sofia Nälgård.

Anmälan till mötet och även till middagen görs på nedan anmälningsformulär! Kostnad för middagen är 200 kr och är subventionerad för våra medlemmar.

Meny:

Jordärtskocka i tre varianter, bakad, puré och chips, emulsion på brynt smör, krasse och spickeskinka från Heberlins i Förslöv
 
Svensk hjortrostbiff, terrin på potatis med svecia och rosmarin, puré på selleri, sky på svart vinbär
 
Kaffe
 

_MG_7336

Årsmöte 2019

Notera antal som äter middag. Avser du att bara delta i årsmötet skriv 0 på middag. Skriv i ev allergier för alternativ rätt!


  


 

 

PASSA PÅ ATT ANMÄLA ER TILL DREVPROV. ÄNNU ÄR DET MÖJLIGT ATT GENOMFÖRA DET. NU ÄR DET HÖG TID ATT KUNNA ANMÄLA SIG TILL DREVPROV.

 

VÄLKOMNA!

 

_MG_3949

 

MAILADRESSER

Vi försöker uppdatera KTKs medlemmars adressregister och med mailadresser till Er. Meddela oss vad ni har för mailadress med ett mail till vår sekreterare.

Om det inte finns någon mailadress meddela oss på vår kontaktsida.

Maila vår sekreterare Epost.

 

Vi saknar ännu många mailadresser!!! Maila vår sekreterare!!

 

 

thumbnail_IMG_45211
  

BILDER

Vi behöver bilder till hemsidan!! Så leta fram i Era bilder både gamla och nya bilder på taxar, jaktbilder, gryt, utställningar, drevprov, roliga bilder ja allt som jag kan använda för att bygga upp hemsidan.

 

MÅNADENS BILD

Det har varit lite dåligt med bidrag till månadens bild. Vore trevligt att få lite mer bilder av er medlemmar. För nog är det väl så att ni fotograferar er tax?

Nu tar vi nya tag för 2019.  Titta igenom Era telefoner. Går bra att sända MMS.

 

 

Fram med kameran nu och ta fina bilder på din tax och sänd in till månadens bild och nya för 2019

 

Epost

 

 

 

Dagens datum

lördag
19
januari
Henrik

2019
Vecka 3

 

SIDAN UPPDATERAD

2019-01-13

 

 

NU FUNGERAR LÄNKEN TILL TÄVLINGSANMÄLAN !!

 

MEDDELA OSS OM ER HUND HAR BLIVIT VILTSPÅRCHAMPION ELLER JAKTCHAMPION UNDER SÄSONGEN FÖR BESTÄLLNING AV ROSETTER TILL ÅRSMÖTET. GÅR BRA ATT GÖRA DET VIA VÅR KONTAKTFORMULÄR

 

Besökare idag: 9
Denna månad: 351
Totalt: 30513

 

Vårt bankgiro nummer

5035-6286

SWISH

123 148 6166

 

Kod för Swish 01 lotteri. 02 katalogförsäljning, 03 övrig försäljning, 04 spårprov, 05 drevprov, 06 Engaholmsprovet, 07 anmälningsavgift utställning, 08 sponsring

 

016-003